Stiri si Noutati
Apr 25

Lansare candidati pt alegerile electorale din 25 mai 2014

image001

 

image001

 

image001

 

image001

 

image001

 

image001

 

image001

 

image001

 

image001

 

image001

 

image001

 

image001

 

image001

 

Autor: administrator
Imprimare PDF
Mar 24

Victor Ponta: Autostrada Pitesti - Sibiu va fi finalizata din banii europeni alocati Romaniei in programarea 2014-2020

Victor-Ponta-Pitesti-430x152

 

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat joi, 20 martie 2014, că lucrările la autostrada Sibiu-Pitești vor începe în 2015 pe baza noului studiu de fezabilitate.

"Le-am confirmat celor de la Dacia că din programul 2007-2013 de autostrăzi deja s-au alocat 25 milioane euro pentru actualizarea studiului de fezabilitate, că în 2015 începem lucrările pe baza noului studiu de fezabilitate din ambele capete și dinspre Sibiu și dinspre Pitești (...) și că toată autostrada Pitești-Sibiu va fi finalizată din programarea 2014-2020", a spus Victor Ponta, la Pitești.

Premierul Victor Ponta a declarat că s-a întâlnit la Pitești cu reprezentanții uzinei Dacia și că a discutat cu aceștia despre faptul că legislația fiscală rămâne neschimbată, iar "trendul pozitiv" pe care l-a înregistrat uzina la începutul anului va fi susținut în continuare prin programul "Rabla".

Autor: administrator
Imprimare PDF
Mar 24

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a depus dosarele de candidatura pentru alegerile europarlamentare

Depunere-candidaturi-22.03-430x152

 

Alianţa electorală PSD-UNPR-PC a depus sâmbătă, 22 martie 2014, la Biroul Electoral Central (BEC) dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 25 mai. Depunerea dosarelor de candidatură a avut loc în prezenţa celor trei lideri ai alianţei - preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, cel al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, şi preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin.

Pe lista alianţei, validată de Comitetul Executiv Naţional al PSD în luna februarie, pe prima poziţie se regăseşte actualul europarlamentar PSD Corina Creţu, vicepreședinte PSD, pe locul al doilea - senatorul PSD Ecaterina Andronescu, vicepreședinte PSD, pe locul al treilea se află Cătălin Ivan, eurodeputat şi purtător de cuvânt al PSD.

Pe următoarele poziţii se află fostul ministru al Comunicaţiilor Dan Nica, senatorul UNPR Damian Drăghici, fostul ministru PC pentru IMM-uri Maria Grapini, europarlamentarii Daciana Sârbu, Ioan Mircea Paşcu, Viorica Dăncilă, adjunctul şefului de cabinet al comisarului european pentru agricultură, Sorin Moisă, şi actualii eurodeputaţi Victor Boştinaru şi Claudiu Ciprian Tănăsescu.

Pe poziţiile 13-17 sunt candidaţi PC, UNPR, propunerile PSD Bucureşti, ale TSD şi PES activist. La sediul Biroului Electoral Central au fost prezenţi zeci de susţinători ai Alianţei electorale PSD-UNPR-PC.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă că este foarte important ca din 25 mai vocea României să fie reprezentată în Parlamentul European mult mai puternic decât în ultimii cinci ani.

'Ne mândrim foarte mult cu toţi candidaţii noştri. Pentru noi e extrem de important ca pe 25 mai vocea României să fie reprezentată în PE mult mai puternic decât în ultimii cinci ani. Toţi cei care astăzi sunt candidaţi şi care după 25 mai vor fi parlamentari vor fi în primul şi în primul rând parlamentari ai României, după aceea vor fi social-democraţi. Vor vorbi de bine despre România, niciodată nu vor vorbi de rău despre România, aşa cum au făcut din păcate alţii. Vor susţine interesele noastre naţionale şi interesele noastre politice în cadrul PE şi o vor face cu foarte mare demnitate şi foarte mare cinste', a afirmat Ponta la Biroul Electoral Central (BEC), unde Alianţa electorală PSD-UNPR-PC a depus dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare.

Preşedintele PSD a susţinut că Alianţa va avea o campanie electorală pozitivă.

'Noi vom avea o campanie pozitivă, în care vom spune oamenilor ce am reuşit să facem până acum, ce vom face în continuare şi ce ne dorim să facem în PE. Dacă alţii vor avea campanii negative, e problema lor, dar cred că noi avem foarte multe lucruri pe care le-am făcut deja şi oamenii aşteaptă în primul şi în primul rând mai mult bun-simţ, mai multă civilizaţie, construcţie, mai multă capacitate de a-i reprezenta pe ei cu adevărat', a spus Victor Ponta.

Președintele PSD le-a urat succes candidaţilor proprii pentru PE.

'Nu este o listă oarecare, în primii cinci candidaţi, trei sunt doamne şi doamne care cred că ne vor reprezenta cu mare cinste şi mare onoare în PE. Avem europarlamentari cu experienţă, avem şi oameni tineri, care pentru prima dată vor face parte din PE, din grupul social-democrat şi cu siguranţă o vor face foarte bine. Nu pot decât să le urez succes total, să spun că nu doar că avem cea mai bună listă de candidaţi, ci în mod sigur avem cea mai bună alianţă electorală, în aşa fel încât peste tot în ţară colegii şi colegele noastre să poată să îşi desfăşoare campania, să obţină voturi', a mai afirmat preşedintele PSD.

Lista completă a candidaților ai Alianței  Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2014 poate fi consultată AICI.

Autor: administrator
Imprimare PDF
Mar 24

Tecau, candidatul USD la CJ Arges

01 TECAU CANDIDATUL USD LA CJ ARGES000

 

Florin Tecau este candidatul USD pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges. Alegerile vor avea loc pe 25 mai, in aceeasi zi cu alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata joi seara, in cadrul Consiliului Judetean al PSD Arges, prezidata chiar de catre presedintele PSD, premierul Victor Ponta. 

Citeşte mai mult...
Autor: administrator
Imprimare PDF
Mar 21

Poze consiliu judetean PSD Arges

image001

image002

image003

image004

Autor: administrator
Imprimare PDF
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >> Pagina 7 din 44
primaria

 

 

Primaria

Mioveni

Deschide site-ul Primariei Orasului Mioveni DESCHIDE >>

Filiale 

PSD

Harta tuturor organizatiilor PSD din Romania

DESCHIDE >>

Arhiva

Arhiva documentelor Organizatiei Orasului Mioveni

DESCHIDE >>

Partidul Social Democrat - Mioveni - Arges © 2010 Toate drepturile rezervate.