Stiri si Noutati
Oct 30

Serban Valeca: Comunicat de presa 30 Octombrie 2013

Comunicat de presa

Senatorul PSD Serban Valeca participa la conferinţa Întărirea regimului neproliferării armelor nucleare. Conferinta este organizata de Fundaţia Universitară a Mării Negre (sub egida Academiei Române), împreună cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române cu ocazia deţinerii de către România, în acest an, a Preşedinţiei Comitetului Pregătitor al Conferinţei de Examinarea Tratatatului de neproliferare a armelor nucleare care va avea loc în anul 2015 la New York.

În cadrul conferinţei unde vor lua cuvântul diplomaţi, experţi în domeniile studiilor de securitate şi relaţiilor internaţionale, profesori, academicieni(Acad. DanBerindei ,Prof. BogdanLucian Aurescu, Amb. Nicolae Ecobescu ,Gen. Mihail Ionescu,  Prof. Ionuţ Purica ,Gen. Teodor Frunzeti ), senatorul Valeca va vorbi despre Securitatea energetică a României.

Conferinţa, care are loc în Aula Academiei Romane va fi moderată de domnul Ambasador Liviu Bota, Preşedinte al Consiliului Director alFundatiei Universitare a Mării Negre şi de prof. dr. Dan Dungaciu, Preşedintele Fundaţiei Universitare a Mării Negre.

Autor: administrator
Imprimare PDF
Oct 09

Serban Valeca i-a adresat prim-ministrului Victor Ponta 8-Oct-2013

valeca2

 

 

Comunicat de presa

Senatorul PSD Serban Valeca i-a adresat prim-ministrului Victor Ponta o intrebare referitor la programul de investitii al Guvernului pentru anul 2014:

„Domnule Prim Ministru,    

            Dupa cum este cunoscut anul 2013 a reprezentat perioada „repararii boacanelor” guvernelor anterioare, guvernul actual fiind pus in situatia de a plati datoriile istorice pe cvarii-domenii. Totodata, ceea ce este de apreciat, in aceasta perioada v-ati indrepatat atentia si spre categoriile defavorizate prin reintregirea salariilor, marirea pensiilor,etc.

            Este indeobste cunoscut si certificat de catre laureati ai premiului Nobel in economie, faptul ca cel mai mare pericol al crizei economice il reprezinta scaderea investitiilor, prin cresterea deficitului bugetar datorat masurilor de protectie sociala, ceea ce conduce la cresterea impozitelor. Guvernul actual reuseste cel putin doua performante ( pe de o parte scaderea deficitului iar pe de alta parte scaderea taxelor, cu prima etapa la paine), ceea ce confera speranta relansarii unor proiecte mari de investitii. Pe langa relansarea economica si noi locuri de munca atat de asteptate de romani, aceste proiecte pot reprezenta „masa critica” pentru atragerea de investitii private romanesti si straine.

            Totodata constructia unor conditii de tipul „conceput/construit in Romania” si includerea acestora in proiecte, ar conduce la sporirea eficientei celor prezentate anterior prin valoarea adaugata atat la produsele/echipamentele/serviciile puse in opera in tara cat si a celor pentru export.

            Ca urmare va intreb ce proiecte de anvergura (pe termen lung) aveti in plan pentru a fi bugetate incepand cu anul 2014, atat din fonduri proprii cat si din fonduri atrase, inclusiv din imprumuturi cu garantie suverana.”

Autor: administrator
Imprimare PDF
Sep 30

Alegeri la TSD Arges

06 Alegeri la TSD Arges000

 

 

Duminica, 6 octombrie, tinerii social democrati din Arges isi vor alege o noua conducere. Tineretul social democrat este condus de ani de zile de catre deputatul Radu Vasilica. Acesta a depasit, insa, varsta pana la care mai poate fi presedinte al organizatiei asa ca locul sau va fi luat de un alt tanar pesedist

Citeşte mai mult...
Autor: administrator
Imprimare PDF
Sep 27

Senatorul Serban Valeca s-a consultat cu alegatorii in privinta exploatarii de la Rosia Montana

Senatorul Serban Valeca s-a consultat cu  alegatorii in privinta exploatarii de la Rosia Montana

Senatorul PSD Serban Valeca a hotarat sa se consulte cu locuitorii colegiului pe care il reprezinta in problema exploatarii de la Rosia Montana. Astfel, conform unui principiu pe care l-a aplicat si in mandatul trecut, inainte de voturile importante din Parlament, senatorul colegiului Mioveni-Stefanesti ii consulta pe cei care l-au ales ca sa-i reprezinte. Consultarea a fost realizata prin intermediul primarilor din colegiu care, in calitate de exponenti ai comunitatilor locale cunosc foarte bine parerea cetatenilor pe care ii reprezinta in ceea ce priveste subiectele importante aflate in dezbaterea publica. Centralizarea datelor obtinute in urma consultarii il va ajuta pe senatorul  Valeca sa voteze in concordanta cu vointa locuitorilor colegiului Mioveni-Stefanesti. Trimis din Yahoo! Mail pe Android

Autor: administrator
Imprimare PDF
Sep 16

15.000 se semnaturi pentru PSD Arges

07  15000 DE SEMNATURI  PENTRU PSD ARGES000

 

 

Pentru a participa la alegerile europarlamentare din 2014, fiecare partid trebuie sa stranga minim 25.000 de semnaturi la nivel national si sa faca dovada ca are cel putin 18 organizatii judetene. Social democratii au declansat de azi campania de strangere a semnaturilor iar PSD Arges doreste sa adune intre 11.000 si 15.000 de semnaturi

Citeşte mai mult...
Autor: administrator
Imprimare PDF
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >> Pagina 9 din 44
primaria

 

 

Primaria

Mioveni

Deschide site-ul Primariei Orasului Mioveni DESCHIDE >>

Filiale 

PSD

Harta tuturor organizatiilor PSD din Romania

DESCHIDE >>

Arhiva

Arhiva documentelor Organizatiei Orasului Mioveni

DESCHIDE >>

Partidul Social Democrat - Mioveni - Arges © 2010 Toate drepturile rezervate.