Stiri si Noutati
Apr 16

Mircea raghici: Sunt convins ca Guvernul Ponta va ramane un partener de incredere al uzinei Dacia

Mircea-Draghici-430x575

Deputatul PSD Mircea Drăghici a asigurat miercuri, 15 aprilie 2015, conducerea şi salariaţii Dacia-Renault Mioveni că actuala guvernare a făcut şi va continua să facă tot ceea ce este legal şi financiar posibil pentru a sprijini activitatea acestei companii.

"Prim-ministrul României şi-a arătat permanent sprijinul pentru cel mai important investitor şi exportator al ţării noastre. În prima sa săptămână de mandat, Victor Ponta, în calitate de premier USL, a vizitat uzina Dacia, a susţinut reabilitarea DN 73, precum şi realizarea pasarelei care face legătura dintre Dacia şi Mioveni. Prin programele Rabla, Prima Maşină şi prin Timbrul de Mediu, Guvernul a sprijinit uzina de la Mioveni să rămână la un nivel ridicat de competitivitate. Datorită măsurilor Guvernului şi a managementului eficient al uzinei, vânzările Dacia la nivel mondial au crescut cu 12%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2014, iar în România au punctat un avans de 33%", a precizat Drăghici, potrivit unui comunicat de presă.

Mircea Drăghici  adăugat că autostrada Sibiu - Piteşti figurează în Master Planul General de Transport ca prioritate zero şi că Ministerul Transporturilor întreprinde toate demersurile necesare în vederea finalizării proiectului autostrăzii până în anul 2020, acesta fiind prioritar pentru infrastructura rutieră din România.

"Guvernul s-a angajat prin noul Master Plan de Transport să dezvolte infrastructura rutieră, astfel încât să susţinem nu doar producţia de maşini, precum Dacia, ci toate ramurile economice. Economia României are nevoie de un acord politic larg în privinţa Master Planului de Transport. Nu este un Master Plan al Guvernului Ponta, ci al României. De aceea, este bine ca toate forţele politice să-l agreeze, pentru a exista garanţia că vom avea continuitate în execuţie şi că nu o vom lua de fiecare dată de la capăt", a spus deputatul PSD.

Autor: administrator
Imprimare PDF
Apr 08

Gabriela Firea: Reducerea TVA la alimente, o decizie cu beneficii sociale reale pentru toţi românii

Gabriela-Firea2-430x285

Reducerea TVA la alimente reprezintă o decizie cu beneficii sociale reale pentru toţi românii, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea.

"Ca urmare a tuturor rezultatelor economice bune generate de măsurile Guvernului Ponta, România îşi permite să ia chiar de anul acesta o măsură de impact, de relaxare fiscală: reducerea la 9% a TVA pentru toate produsele alimentare. Această măsură anunţată azi va avea beneficii sociale reale pentru toţi românii, mai ales în ceea ce priveşte preţurile. Guvernul condus de Victor Ponta demonstrează că îşi respectă promisiunile faţă de români!", susţine Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

Potrivit acesteia, "pe vremea guvernării PDL, lideri care acum se ascund în spatele Alinei Gorghiu decideau tăieri de salarii şi alte măsuri împotriva românilor". "Iar astăzi aflăm şi de ce - pentru a avea resurse în vederea alimentării actelor de corupţie devoalate acum de Justiţie", a completat senatoarea PSD.

Premierul Victor Ponta a anunţat marţi scăderea TVA la 9% la toate produsele alimentare, la băuturile nealcoolice şi la serviciile de alimentaţie publică începând de la 1 iunie.

"În urma discuţiilor pe care le-am avut şi cu Ministerul de Finanţe, evident, presiunea Ministerului Agriculturii, cu Banca Naţională, cu FMI, cu Comisia Europeană, am luat decizia şi astăzi vom aproba ordonanţa de urgenţă prin care de la 1 iunie toate, absolut toate alimentele, nu doar cele cinci alimente de bază, absolut toate produsele agroalimentare din România vor avea o cotă de TVA de 9%. Şi toate băuturile nealcoolice", a spus Victor Ponta în şedinţa de guvern.

Premierul a adăugat că ,"pentru a păstra o coerenţă", s-a decis ca TVA de 9% să se aplice şi pentru toate serviciile de alimentaţie publică.

AGERPRES

Autor: administrator
Imprimare PDF
Apr 08

Presedintele PSD, Victor Ponta, a avut o intrevedere cu o delegatie a social-democratilor din Republica Moldova

VP1-430x173

Președintele PSD Victor Ponta, Prim-ministru al României, alături de alţi lideri PSD, au avut, ieri, 6 aprilie, o întrevedere cu o delegaţie a Partidului Democrat din Moldova (PDM), principalul partid social-democrat din Republica Moldova. Întâlnirea a avut loc în perspectiva alegerilor locale din țara vecină, programate în luna iunie a acestui an.

În cadrul discuţiilor, Victor Ponta a reiterat susţinerea pe care o acordă PDM în demersurile sale ca partid de guvernământ pentru promovarea parcursului european al Republicii Moldova.

PDM a adresat mulţumiri preşedintelui PSD, Victor Ponta, pentru sprijinul consistent acordat în anul 2014, în domenii strategice precum Economia, Energia, Educația și integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană.  

Cele două delegaţii au căzut de acord ca, în anul 2015, aceste priorităţi să fie consolidate, începând cu proiectele de cooperare şi aspectele de securitate energetică a Republicii Moldova.

Autor: administrator
Imprimare PDF
Apr 03

Paste Fericit

image

Autor: administrator
Imprimare PDF
Dec 04

Rezultate alegeri Prezidentiale Mioveni si Arges

Descarca: resultatele alegerilor prezidentiale Oras Mioveni + Judet Arges

Autor: administrator
Imprimare PDF
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >> Pagina 4 din 44
primaria

 

 

Primaria

Mioveni

Deschide site-ul Primariei Orasului Mioveni DESCHIDE >>

Filiale 

PSD

Harta tuturor organizatiilor PSD din Romania

DESCHIDE >>

Arhiva

Arhiva documentelor Organizatiei Orasului Mioveni

DESCHIDE >>

Partidul Social Democrat - Mioveni - Arges © 2010 Toate drepturile rezervate.