Jan 22

Liviu Dragnea, mesaj de ULTIMĂ ORĂ

liviu dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că la intoarcerea din SUA l-a găsit pe preşedintele Klaus Iohannis

''In fruntea unei noi mineriade, o manifestaţie neautorizată, impotriva guvernului Romaniei, impotriva ordinii constituţionale şi impotriva votului popular din 11 decembrie''.Redăm mai jos mesajul acestuia.

" M-am intors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele Romaniei in fruntea unei noi mineriade, o manifestație neautorizată, impotriva guvernului Romaniei, impotriva ordinii constituționale și impotriva votului popular din 11 decembrie, sabotand legalitatea care stă la baza statului de drept.

Președintele țării s-a situat azi in afara legii, vizand avantaje politice personale și cerand aberații constituționale: retragerea unor ordonanțe, mai ales a unora care nu au fost date.
E un inceput de lovitură de stat. De fapt, președintele Iohannis vrea, așa cum a vrut și fostul președinte Băsescu, să pună in cătușe puterea legitimată prin votul democratic. Vrea ca in continuare Romania să fie condusă de instituții fără legitimitate democratică, prin teroare, iar romanii să rămană prizonierii unor puteri nealese.
Am spus in campanie că vreau ca romanii să trăiască liberi in țara lor, fără teama că sunt ascultați, urmăriți, hăituiți, șantajați și nedreptățiți. Nu-mi iau cuvintele inapoi. Susțin acțiunile impotriva corupției, dar impotriva adevăratei corupții.
Astă seară am solicitat Ministrului de Interne să retragă jandarmii din fața sediului PSD, fiindcă eu consider că PSD n-are motive să fie apărat. PSD e apărat de ideile lui politice, de programul de guvernare și de suportul popular.
iŽi asigur pe romani că nu-i voi mai permite președintelui Iohannis să răstoarne ordinea constituțională, să uzurpe calități oficiale intrand abuziv in ședințele de guvern sau să incite la dezordine socială și violență.
Vreau ca programul de guvernare să fie pus in practică in totalitate. Dincolo de jocul politic egoist al președintelui Iohannis, viața romanilor are nevoie de bunăstare și siguranță", scrie președintele Liviu Dragnea pe pagina de Facebook.

Imprimare PDF
primaria

 

 

Primaria

Mioveni

Deschide site-ul Primariei Orasului Mioveni DESCHIDE >>

Filiale 

PSD

Harta tuturor organizatiilor PSD din Romania

DESCHIDE >>

Arhiva

Arhiva documentelor Organizatiei Orasului Mioveni

DESCHIDE >>

Partidul Social Democrat - Mioveni - Arges © 2010 Toate drepturile rezervate.